Vakantiehuis Limburg

Eerste indruk
9,3
Service
9,6
Prijs / kwaliteit
9,4
Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Hubertushof vakantievilla is een uniek vakantiehuis in Limburg sinds 2011 toen we gestart zijn hebben we een goede bezetting mogen hebben. Onze gasten in dit Vakantiehuis in Noord Limburg hebben veel lovende woorden gesproken en geschreven in ons gastenboek en op onze kwaliteitsmeter op onze website van de ruim 175 beoordelingen hebben we een gemiddelde waardering gekregen van 9,4 hierdoor zijn we in al vanaf 2012 uitgeroepen tot beste vakantiehuis in Noord Limburg.

Het unieke land van Peel en Maas

De meeste gasten kennen Noord Limburg niet echt, veel denken aan heuvels en glooiende landschappen als ze aan Limburg denken. Noord Limburg is het land van Peel en Maas, te denken aan het peelgebied op de grens van Brabant en Noord Limburg met als juweeltje de Mariapeel met de rustieke peeldorpen als Griendtsveen en Helenaveen.

En dan de prachtige maasdorpen zoals het rozendorp Lottum bekend van de rozenfestivals, Broekhuizen en Broekhuizenvorst, Arcen met de bierbrouwerij van Hertog Jan met zijn proeflokaal en rondleidingen, de unieke kasteeltuinen waar je een echt kasteel kunt bewonderen en watermolen de ijsvogel met excursie en proeverijen.

Steeds meer mensen die een vakantiehuis in Limburg zoeken komen in Noord Limburg terecht en zeker als men een fietsvakantie zoekt, zuid Limburg is natuurlijk heel mooi maar om lekker te fietsen door het land van Peel en Maas geniet Noord Limburg bij veel gasten toch de voorkeur.

Fiets en wandelroutes

Voor fietsers zijn er de fietsroutes met de knooppunten waar u zelf de route en afstand kunt bepalen maar er zijn ook veel uitgezette fietsroutes met aanduidingsborden.

Bij VVV kantoren en internet kunt u deze bekijken maar in ons vakantiehuis in Noord Limburg , Hubertushof vakantievilla hebben we ze voor u klaar liggen.

Wandelroutes zijn er ook volop en in een gedeelte van Horst aan de Maas kunt u ook knopenlopen, ook hier bepaald u zelf hoe lang of hoe ver u gaat lopen.

Voor de echte avonturier is er vlak achter Hubertushof de Castenrayse vennen, dit is een natte route dus laarzen zijn aanbevolen in bepaalde gedeeltes waant u zich in het oerwoud, dit moet u meegemaakt hebben.

Mede door de positieve reactie van onze gasten zijn we er trots op een vakantiehuis in Limburg te hebben.

Bekijk de villa
Eerste indruk
9,3
Service
9,6
Prijs / kwaliteit
9,4