Rolstoelvriendelijke vakantiewoning

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Zoekt u rolstoelvriendelijke vakantiewoningen dan moet u beslist even de site van Hubertushof Vakantievilla helemaal bekijken, deze Rolstoelvriendelijke vakantiewoning heeft standaard 5 tweepersoonsslaapkamers waarvan er een op de benedenverdieping is die helemaal aangepast is voor 2 rolstoelgebruikers. Hubertushof is erkent door "vakantie voor iedereen" met het keurmerk "For All", dit betekend dat deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning in Limburg alle faciliteiten heeft of kan regelen naar uw wensen.

Indeling

Op de bovenverdieping van deze Rolstoelvriendelijke vakantiewoning zijn 4 tweepersoons slaapkamers met allemaal een vaste wastafel met warm en koud water en op een kamer is zelfs een bubbelbad, tevens is in deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning in Limburg op de bovenverdieping in flinke badkamer met douche wastafel en toilet.

Beneden is er een grote zitkamer en een eveneens grote eetkamer, uiteraard is er TV, Radio, CD, DVD en diverse spellen aanwezig en niet te vergeten is er WiFi.

Zoals eerder vermeld is hier de tweepersoons slaapkamer voor mindervalide met een royale inloopdouche waar voldoende ruimte is voor zittende te douchen met hulp en/of hulpmiddelen. Uiteraard is het centrale hart van Hubertushof Vakantievilla de keuken, waar de keukenprins of prinses zich kan uitleven, alles is er aanwezig, als u het niet geloofd dan bekijk de recensies in ons gastenboek of op onze kwaliteitsmeter, veel gasten zijn verbaasd dat echt alles aanwezig is en daarom kunnen we zeggen dat we het meest compleet zijn van alle rolstoelvriendelijke vakantiewoningen, we zijn al 4 jaar op rij uitgeroepen tot beste vakantiehuis van Noord Limburg met een gemiddelde waardering van 9,4 over ca 200 reviews.

Buiten en omgeving

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken van deze Rolstoelvriendelijke vakantiewoning waar de wasmachine, droger etc. staat, ook is hier het derde toilet, hierna komt u in de serre waar gemakkelijk 10 personen kunnen zitten en aansluitend is er de veranda in deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning in Limburg, deze veranda van 12 x 5 meter met aansluitend een groot terras is het heerlijk vertoeven, de houtskool BBQ staat voor u klaar en voor de kinderen is er diverse speelgoed in de pipowagen, een tennistafel, een tafelvoetbalspel, badmintonspel en dartsbord is aanwezig.

Dus bent u op zoek naar rolstoelvriendelijke vakantiewoningen dan is het beslist de moeite waard om even stil te staan bij de mogelijkheden die Hubertushof Vakantievilla u te bieden heeft.

Bekijk de villa