Recreatiewoning Limburg

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Bent u op zoek naar een mooie en ruime recreatiewoning in Limburg en u bent even aan het zoeken op internet dan komt Hubertushof vakantievilla al snel in beeld, er zijn veel recreatiewoningen in Limburg en zeker veel goede woningen maar weinig met zoveel ruimte en privacy, Hubertushof vakantievilla is door de vele gasten die een beoordeling geplaatst hebben met een gemiddelde van 9,5 al 4 jaar uitgeroepen tot beste recreatiewoning van Noord Limburg.

Gastvrijheid

Heel vaak horen we van onze gasten en lezen we in de beoordelingen en ons gastenboek dat ze de gastvrijheid erg waarderen, vaak horen we van de gasten van Hubertushof Vakantievilla "nog nooit hebben we ons zo welkom gevoeld als in deze recreatiewoning in Limburg" De woning is brandschoon, alles is aanwezig en de appeltaart staat klaar voor bij de eerste kop koffie. We willen graag ons best doen en we blijven proberen het net wat beter te doen als de meeste recreatiewoningen in Limburg. Dat deze gastvrijheid gewaardeerd wordt blijkt wel uit de vele herhalingsbezoeken, onze gasten komen graag terug in deze recreatiewoning in Noord Limburg.

Iedereen is welkom

Hubertushof Vakantievilla is kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk en diervriendelijk. Kinderen kunnen is deze recreatiewoning in Limburg lekker spelen en ravotten, er is veel ruimte in en om het huis, een overdekte speelruimte, veranda met allerlei speelmogelijkheden. Heel vaak horen we dat gasten veel recreatiewoningen in Limburg gevonden hebben op internet maar weinig die rolstoeltoegankelijk zijn. Wij hebben op de benedenverdieping een kamer waar twee rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen verblijven er is een grote inloopdouche en we kunnen zorgen voor alle hulpmiddelen die nodig zijn, zelfs hulp aan huis kunnen we voor u regelen. Honden maar ook paarden zijn welkom in deze recreatiewoning in Noord Limburg. 2 honden zijn sowieso welkom, meer op afspraak maar speciaal voor paarden zijn we ook ingericht, er is een paardenstal met 4 paardenboxen, voor meer info kijk op de speciale pagina op onze site /omgeving-limburg/vakantie-paarden/

Mooie omgeving in gastvrij Noord Limburg

Hubertushof ligt in het centrum van Peel en Maas, het fijn om te fietsen of te toeren langs de maas door de pittoreske maasdorpen, er zijn veel fietsroutes met verschillende thema’s. Deze recreatiewoning in Limburg is een prima uitvalbasis om het land van Peel en Maas te verkennen. Zeker moet u ook de Peel ontdekken, Toon Kortooms heeft er veel boeken over geschreven, als u die hebt gelezen hebt dan herkent u dit als u in het gebied komt. Wij zijn ook aangesloten bij een regionale organisatie van vakantiewoningen in Limburg, onze club heet Slapen in Limburg. Er is onderzoek gedaan naar toerisme in Limburg, vroeger was alleen Zuid Limburg bekend bij toeristen maar en zeker omdat veel toeristen veel fietsen is Noord Limburg steeds meer geliefd zeker door de verscheidenheid in het gebied. Graag verwelkomen we u in Hubertushof Vakantievilla de beste recreatiewoning in Noord Limburg.

Bekijk de villa