Binnenspeeltuin Ballorig

Kinderspeelparadijs Ballorig Venlo


15 km van ons vakantiehuis Limburg Hubertushof


Ballorig Venlo is een 4000m2 grote binnenspeeltuin net buiten het centrum van Venlo. De speeltuin is iedere dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en geschikt voor kinderen tot en met 13 jaar.


Ballorig Venlo is niet zomaar een binnenspeeltuin. Zodra je binnenkomt trekken twee grote monorail banen de aandacht, waarin kinderen op 4 meter hoogte door de lucht fietsen en op die manier een overzicht hebben van de hele speeltuin. Als je even verder kijkt zie je een grote kooi staan waarin druk gevoetbald wordt.


Loop je de speeltuin in dan zal de gigantische klimvulkaan je zeker niet ontgaan. En wat te denken van de rollenbaan, een 7 meter hoge klimwand, acht trampolines, een heuse racebaan, een aparte peuterhoek voor de allerkleinsten, glijbanen, ballenbakken met ballenkanonnen en een enorm klimdoolhof?


Niet alleen kinderen hebben het naar hun zin bij Ballorig Venlo, ook aan de volwassenen is gedacht. Er zijn in totaal drie grote terrassen waarop men rustig plaats kan nemen en vanwaar men een goed overzicht heeft. Verder kan er genoten worden van een van de vele hapjes en drankjes die de uitgebreide horeca te bieden heeft.

Dus ook tijdens de vakantie, goed weer of slecht weer, is Ballorig Venlo dé plek voor een leuk dagje uit!


Voor meer informatie kijk op www.ballorig.nl/venlo of bel met 077-3513630.

Kinderen betalen €7,50 entree en volwassenen zijn gratis. Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Ballorig is gelegen aan de Winkelveldstraat in Venlo.