Mindervalide vakantiewoning

Eerste indruk
9,3
Service
9,6
Prijs / kwaliteit
9,4
Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Hubertushof vakantievilla in Horst aan de Maas in Noord Limburg is een mindervalide vakantiewoning, in de benedenverdieping is een tweepersoons slaapkamer met inloopdouche die geschikt is voor twee personen met een rolstoel.
Indien nodig zijn alle hulpmiddelen te regelen, toiletverhoger, douchestoel en drempelhulpen zijn aanwezig.
Via verzekering en uitleenbedrijven zijn alle verdere hulpmiddelen te regelen en maken van Hubertushof vakantievilla een prima vakantiewoning voor mindervalide.
We zijn gecertificeerd door "toerisme voor iedereen" met de gradatie "For All"
Wij kunnen u in contact brengen met de gespecialiseerde hulpverleners die tegen een geringe vergoeding, de rest betaald de verzekering, alle hulp aan huis komen bieden.
Dit geheel maakt Hubertushof uniek als een mindervalide vakantiewoning in Limburg.

Zorginstellingen


We hebben inmiddels vaste gasten van diverse zorginstellingen en woongroepen.
Vaak horen we dat het lastig is om een mindervalide vakantiewoning te vinden waar voldoende ruimte is met royale kamers.
Tijdens "FunPop" in Horst hebben we sinds 2013 de zelfde gasten die ieder jaar erg graag terug komen, deze vakantiewoning voor mindervalide ligt op 3 km afstand van het festivalterrein.
In de omgeving is voldoend vermaak voor iedereen, huifkartochten, boottochten op de maas en dierentuin Overloon zijn o.a. erg favoriet voor de gasten van deze mindervalide vakantiewoning in Limburg.

Indeling Hubertushof


In deze mindervalide vakantiewoning zijn 5 tweepersoons slaapkamers, waarvan een op de begane grond, er kan 1 extra tweepersoons slaapkamer bij gehuurd worden en we kunnen eventueel nog 4 bedden bijplaatsen, dus totaal 16 personen.
Er is een ruime zitkamer met TV, DVD, Radio en CD speler, er naast met een echte schuifdeur er tussen is een grote eetkamer.
Boven is een royale douche met wastafel en toilet, op 1 kamer is een bubbelbad en op alle slaapkamers is een wastafel met warm en koud water, dus voor de persoonlijke lichamelijke verzorging is alles aanwezig in deze vakantiewoning voor mindervalide.
Een grote woonkeuken waar echt alles aanwezig is om voor de groep te koken met 2 koelkasten etc. in de bijkeuken is nog een derde toilet en hier staat een wasmachine en wasdroger.
Buiten is een serre en veranda van 5 x 12 meter met voldoende terrasstoelen, een vaste BBQ op houtskool staat op het terras. In de grote tuin is een speelweide waar de gasten vrij kunnen spelen en ravotten.
Vlak achter deze mindervalide vakantiewoning in Limburg ligt een bos van 5 ha met mooie wandelpaden.

Hubertushof Vakantievilla is gelegen op eigen landgoed "D'n Östrik"


Voor meer info:
Hubertushof vakantievilla
Venrayseweg 151
5961 NS Horst
Tel. 06 5572 7826
E-Mail info@hubertushof-vakantievilla.nl
Website www.hubertushof-vakantievilla.nl
Wij verwelkomen u met een lekkere appeltaart uit eigen tuin in ons mindervalide vakantiewoning in Limburg

Bekijk de villa
Eerste indruk
9,3
Service
9,6
Prijs / kwaliteit
9,4