Grote vakantiewoning Limburg

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Hubertushof vakantievilla is een grote vakantiewoning in Limburg. Met groot bedoelen we niet het aantal personen wat hier kan vertoeven maar met groot bedoelen we de afmetingen van het huis, de kamers en de ruimte om het huis. Dus kwaliteit staat bij ons in deze grote vakantiewoning in Noord Limburg hoog in het vaandel, de vele reacties van erg tevreden gasten bewijzen voldoende. Een prachtig gastenboek met allemaal lovende recensies en een kwaliteitsmeter op onze site met ruim 175 reviews met een gemiddelde van 9,5 zegt voldoende over de prijs kwaliteit verhouding.

Onze gasten voelen zich snel thuis

Vaak horen we het was even zoeken maar we zijn blij dat we Hubertushof Vakantievilla gevonden hebben, als we onze gasten verwelkomen en een rondleiding geven merken we al snel dat ze zich thuis voelen, de appeltaart uit eigen tuin en keuken oogst veel waardering. De complete inventaris tot de kleinste details maken dat onze gasten welkom zijn in deze grote vakantiewoning in Limburg.

Buiten en omgeving

Behalve de grote kamers heeft Hubertushof vakantievilla een heel groot terras met een grote serre en een veranda van 5 x 12 meter, een grote tuin met speelweide waar de groot en klein de mogelijkheid heeft om diverse spellen te doen. Deze grote vakantiewoning in Noord Limburg is gelegen op een eigen landgoed D’n Östrik van 7 ha waarvan 5 ha bos met mooie wandelpaden en een heuse dassenburcht. Natuurgebied de Castenrayse vennen ligt op loopafstand, een echte natuurliefhebber moet hier geweest zijn, er is een wandelroute van ca 3,5 km en deze kan eventueel met een gids gelopen worden, voor informatie vraag het ons.

Vakantie met paarden

Honden en paarden zijn ook welkom in deze grote vakantiewoning in Limburg. In een achter de villa gelegen stal kunnen 4 paarden verblijven en er is een weide met een mooie houten afrastering, vanaf de woning kunt u de paarden in de wei zien grazen. In de omgeving zijn mooie uitritten te rijden met de paarden.

Indeling woning

De woning heeft 6 tweepersoons slaapkamers en er kunnen 6 bedden bijgeplaatst worden. Er is een royale badkamer en op een van de slaapkamers staat een bubbelbad. Een van de slaapkamers is beneden en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en tevens heeft deze kamer een eigen grote inloopdouche. Deze grote vakantiewoning in Noord Limburg is door toerisme voor iedereen erkent met het label FOR ALL, dat wil zeggen dat aan alle eisen is voldaan voor mindervalide.

Voor meer informatie bekijk onze complete website, hier staat alles eerlijk en duidelijk omschreven, maar mocht u nog vragen hebben dan willen we ze graag weten. Mail naar info@hubertushof-vakantievilla.nl of bel 06 5572 7826
Ons adres is Hubertushof vakantievilla
Venrayseweg 151
5961 NS Horst

Bekijk de villa