Grote vakantiehuizen Limburg

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Natuurlijk staan er ook grote vakantiehuizen in Limburg maar groot betekend niet altijd goed, met trots kunnen we zeggen dat Hubertushof Vakantievilla het beste is van alle grote vakantiehuizen van Noord Limburg. Bij Hubertushof gaat kwantiteit en kwaliteit hand in hand, we hebben geen stapelbedden om maar zoveel mogelijk gasten te kunnen herbergen. We hebben ruime kamers waar uitstekende bedden staan, heel vaak krijgen we leuke complimenten en vragen gasten waar we die bedden gekocht hebben en waar die dekbedden te koop zijn.

Goede referenties

Kijk op onze site eens naar de reacties in het gastenboek en op onze kwaliteitsmeter, wat anderen zeggen komt altijd geloofwaardiger over als dat wat je zelf zegt, het lijkt dan vlug op grootspraak maar we zijn trots op onze beoordelingen, hier doen we het voor. Een gemiddelde waardering van 9,5 over meer dan 175 reviews maakt het dat we al 4 jaar op rij uitgeroepen zijn tot beste vakantiehuis van Noord Limburg. De meeste grote vakantiehuizen in Limburg bieden plaats aan meer dan 20 personen maar Hubertushof vakantievilla behoord tot de grote vakantiehuizen van Noord Limburg met maar 16 bedden in 6 grote slaapkamers. Dus ideaal voor 6 stellen met eventueel 4 kinderen.

Vakantie met paarden

Hubertushof Vakantievilla biedt niet alleen veel ruimte voor de gasten maar op het erf ia ook nog een stal met 4 paardenboxen, er is een mooie paardenwei met houten afrastering langs de villa en een bos van 5 ha. Het geheel ligt op eigen Landgoed D’n Östrik. Paardenbezitters zijn dus ook welkom met de paarden maar natuurlijk mogen honden ook meekomen. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om uitritten te maken. Van alle grote vakantiehuizen in Limburg zijn er weinig waar zoveel mogelijkheden zijn als bij Hubertushof vakantievilla.

Familie vakanties

De samenstelling van de groepen die bij ons vakantie vieren zijn heel vaak families met als samenstelling Opa, Oma, Kinderen en Kleinkinderen. Voor Opa en Oma hebben we op de benedenverdieping een grote slaapkamer met een royale inloopdouche en mocht Opa of Oma slecht ter been zijn, deze slaapkamer is rolstoeltoegankelijk en eventuele hulpmiddelen kunnen we allemaal voor u regelen. De kinderen kunnen zich uitleven in de grote tuin met speelweide waar een pipowagen staat met veel speelspullen zoals fietsjes, bolderwagen, skelter etc. Vaak hebben we gasten die een huwelijksjubileum bij ons vieren en dan ook nog op een bepaalde dag extra gasten uitnodigen en vinden we prima (als het in overleg is) hoe meer ziel hoe meer vreugd, er is plaats genoeg. Gaat u zoeken naar grote vakantiehuizen in Noord Limburg dan is de kans groot dat u te gast komt bij Hubertushof vakantievilla. Graag willen we verwelkomen en helpen bij een mooi vakantieprogramma te maken voor u en uw familie of vrienden.

Voor meer inforamtie: www.hubertushof-vakantievilla.nl of mail naar info@hubertushof-vakantievilla.nl of bel 06 5572 7826 Tot ziens in Hubertushof Vakantievilla.

Bekijk de villa