Groepsverblijf Limburg

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Bent u op zoek naar een groepsverblijf in Limburg of specifiek in groepsverblijf in Noord Limburg dan bent u van harte welkom in Hubertushof vakantievilla.

Veel gasten van ons zijn uiteraard families en vriendengroepen, als er kinderen bij zijn dan is onze vakantievilla uitermate geschikt, we hebben een ruime veilige tuin met een pipowagen met fietsjes, bolderwagen, skelter etc. in de tuin is een grote speelweide waar de kinderen kunnen voetballen en ravotten

Dit groepsverblijf in Limburg is gelegen op een eigen landgoed D'n Östrik in Horst aan de Maas, 100 meter achter de villa ligt 5 HA bos met mooie wandelpaden en er is zelfs een grote dassenburcht. Hier kunnen de kinderen lekker hun fantasie laten gaan, er zijn hutten en forten gegraven, we hebben gasten gehad die een week bij ons waren en alleen maar weg zijn geweest om boodschappen te doen.

De indeling van Hubertushof voor ca 16 personen

Via de grote hal ga je met een prachtige houten trap naar de bovenverdieping van dit groepsverblijf in Noord Limburg, er zijn 4 ruime tweepersoons slaapkamers en een grote badkamer met douche, wasbak en toilet. Op iedere slaapkamer is een wastafel met warm en koud water en op een slaapkamer is een bubbelbad.

Op de beganegrond is de 5de slaapkamer met 2 boxsprings en een ruime inloopdouche met wasbak en toilet, deze kamer is geschikt voor 2 rolstoelgebruikers, eventuele hulpmiddelen kunnen we voor zorgen.

Een ruime zitkamer met TV en DVD en een houtkachel ( het hout is gratis ) ernaast met een authentieke schuifdeur is een grote eetkamer waar met gemak 14 personen kunnen eten.

De woonkeuken is van alle apparatuur zoals vaatwasser, hete luchtoven, magnetron koelkast en kleinapparatuur voorzien, er is ruim voldoende porselein en bestek.

In de bijkeuken waar nog een derde toilet is staat een wasmachine en een droger met nog een extra koelkast met vriesvak.

Van hieruit kom je in de serre en de veranda van 5 x 12 meter met aansluitend een groot terras met tuin en speelweide.

Contact gegevens van Hubertushof Groepsverblijf Limburg is
Hubertushof vakantievilla
Venrayseweg 151
5961 NS Horst
Tel. 06 5572 7826
E-Mail info@hubertushof-vakantievilla.nl
Website www.hubertushof-vakantievilla.nl
Wij verwelkomen u met een lekkere appeltaart uit eigen tuin in ons groepsverblijf in Noord Limburg

Bekijk de villa