Groepsovernachting Limburg

Eerste indruk
9,3
Service
9,6
Prijs / kwaliteit
9,4
Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Voor een groepsovernachting in Limburg is Hubertushof vakantievilla een ideaal vakantiehuis. Mede door de royale kamers en heel veel ruimte is het een goede plek om te vertoeven. Veel gasten hebben dit vakantiehuis ontdekt voor een groepsovernachting in Noord Limburg en veel er van hebben zijn dan ook al vaker terug gekomen voor een midweek of weekend.

Veel ruimte voor de kinderen

Behalve de grote slaapkamers, woon en zitkamer is er een grote eetkeuken maar buiten is het vooral voor kinderen fantastisch, er is een flinke serre en een overdekt terras van 5 x 12 meter. Er staat een tennistafel, tafelvoetbalspel, dartsbord en buiten bij het grote terras staat een pipowagen met diverse spullen zoals een bolderwagen, fietsjes, skelter etc. Deze groepsovernachting in Limburg ligt op een eigen landgoed van 7 ha waarvan 5 ha bos wat vrij toegankelijk is voor iedereen, hier zijn mooie wandelpaden en er is een druk bewoonde dassenburcht. Hubertushof vakantievilla is al 4 jaar op rij uitgeroepen tot beste vakantiehuis dus ook als beste groepsovernachting in Noord Limburg.

Omgeving

In de omgeving is veel te doen en te zien, boerderij en streekmuseum De Locht, kant museum De Kantfabriek, oorlogsmuseum Overloon etc. Voor de kinderen is er Toverland, het Aardbeienland, binnenspeeltuin Ballorig en speelboerderij Het Platteland. Horst, op 4 km afstand, heeft 5 supermarkten en verder alle winkels voor al uw boodschappen en niet te vergeten een prachtig horecaplein en eetgelegenheden zijn er voldoende. Dus bent u op zoek naar een groepsovernachting in Limburg dan kijk een op onze website www.hubertushof-vakantievilla.nl hier vind u alle informatie over deze vakantievilla. Bekijk dan ook even het gastenboek en de kwaliteitsmeter hierop staan hele goede reacties van tevreden gasten die met plezier terug denken aan deze groepsovernachting in Noord Limburg.

Bekijk de villa
Eerste indruk
9,3
Service
9,6
Prijs / kwaliteit
9,4