Groepshuis Limburg

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Hubertushof Vakantievilla is een Groepshuis in Limburg met heel royale vertrekken. Deze villa is te huur met als basis 5 tweepersoons slaapkamers, er kan een extra kamer en nog 4 extra slaapplaatsen bij geleverd worden, dus 6 slaapkamers met in totaal 16 bedden. Deze 16 personen vinden voldoende ruimte is dit groepshuis in Noord Limburg. De meest groepen bestaan uit een familie van Opa, Oma, kinderen en kleinkinderen, maar ook vriendengroepen zijn vaak te vinden in Hubertushof.

Altijd feest

Onze gasten maken er meestal een feest van in de vorm van een reünie of huwelijks jubileum. Wat bijzonder is aan dit Groepshuis in Limburg dat er op de begane grond een slaapkamer is die makkelijk toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, bij deze kamer is een grote inloopdouche met wastafel en toilet. Indien nodig kunnen we zorgen voor extra hulpmiddelen, toiletverhoger, handgrepen, douchestoel, tilliften, hoog-laag bed etc. We willen er graag alles aan doen om de gasten het naar de zin te maken in ons groepshuis in Noord Limburg.

Tevreden gasten

En dat onze gasten tevreden zijn bewijst onze kwaliteitsmeter op onze site, met een gemiddelde van 9,5 van de ruim 175 beoordelingen steken we er ver bovenuit want al 4 jaar op rij zijn we uitgeroepen tot beste Groepshuis van Noord Limburg. Hubertushof Vakantievilla is een statig herenhuis uit de jaren dertig, in de loop der jaren wel aangepast aan de moderne eisen des tijds, zoals de badkamer en keuken.

Veel ruimte

In en om dit Groepshuis in Limburg is veel ruimte, grote kamers beneden maar zeker ook buiten, een grote serre waar het al snel behaaglijk is en een overdekt terras van 5 x 12 meter met een BBQ. De kinderen kunnen en mogen in de tuin op het grasveld ravotten en ze treffen daar een Pipowagen met diverse speelgoed zoals een bolderwagen, fietsjes etc. Er is een dartsbord, tafelvoetbal en tafeltennis.

Landgoed

Dit groepshuis in Noord Limburg ligt op een eigen landgoed van totaal 7 ha waarvan 5 ha bos alwaar mooie wandelpaden zijn aangelegd, als u het bos ingaat, komt u al heel snel uit bij een Dassenburcht, deze is constant bewoond en overdag kunt u zien hoe ijverig deze dieren in de nacht zijn geweest. Als je veel geduld hebt kun je deze nachtdieren direct na zonsondergang zien, wel opletten, geen geluid maken en aan de kant van de burcht gaan staan waar de wind eerst over de burcht waait want ze kunnen uitzonderlijk goed ruiken. Pal achter het landgoed liggen de Castenrayse vennen met een prachtige wandelroute van 3,5 - 4 km, zorg wel voor waterdicht schoeisel. Voor meer informatie bekijk onze website www.hubertushof-vakantievilla.nl

Tot ziens, we verwelkomen u graag en wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie.

Bekijk de villa