Groepsaccommodatie Limburg

Waardering van 9,5 Dichtbij de natuur Veel activiteiten in de omgeving Ruimte voor 16+ personen

Ruim vakantiehuis in Limburg

natuur limburg
Hubertushof vakantievilla is een Groepsaccommodatie in Limburg die plaats bied aan 16 personen. De villa is een statig herenhuis uit de jaren dertig wat in hoofdzaak nog authentiek is, uiteraard met moderne aanpassingen zoals badkamer en keuken en voldoet ruimschoots aan de eisen van deze tijd. Deze groepsaccommodatie in Noord Limburg bestaat sinds 2011 en al vanaf het begin met een heel goede bezetting met vaak terugkerende gasten die erg tevreden zijn, dat blijkt uit de vele lovende reacties in het gastenboek en de beoordelingen op de kwaliteitsmeter op de website. Ruim 175 beoordelingen met een gemiddelde van 9,5.

Door deze beoordelingen is deze groepsaccommodatie in Limburg al 4 keer op rij uitgeroepen tot beste vakantiehuis van Noord Limburg. De ruime slaapkamers, waarvan er 4 op de bovenverdieping liggen, hebben een vaste wastafel met warm en koud water en grote muurkast er staan uitstekende bedden, hierover krijgen we vaak complimenten. Tevens is er op de bovenverdieping een royale badkamer en op een van de kamers staat een bubbelbad.

Beneden is de vijfde slaapkamer met een eigen inloopdouche, deze slaapkamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn mogelijkheden om alle benodigde hulpmiddelen in te zetten. Boven de bijkeuken is de zesde slaapkamer, deze is als extra kamer bij te huren. Beneden is een grote woonkamer, een grote eetkamer en een fantastische keuken die voorzien is van alle nodige apparatuur, deze keuken is ook ruim genoeg om met z’n alle te eten. Hubertushof vakantievilla is een ideale Groepsaccommodatie in Noord Limburg voor een groep die ruimte en privacy zoekt.

In de omgeving is veel te beleven verschillende museums, voor de kinderen is er Aardbeienland en Toverland en binnenspeeltuinen, op korte afstand is dierentuin ZooParc Overloon. Deze Groepsaccommodatie in Limburg ligt in de nabijheid van de natuurgebieden van Peel en Maas met leuke dorpskernen met mooie fiets en wandelroutes. Hubertushof Groepsaccommodatie in Noord Limburg is gelegen op een eigen landgoed d’n Östrik met 5 ha bos achter de villa met mooie wandelpaden en een echte Dassenburcht. Voor meer informatie bekijk dan onze website www.hubertushof-vakantievilla.nl

Bekijk de villa